Predrag Golubović

Filmografija

Režiser
Dobrovoljci (1986) celovečerni igrani film
Sudbine (1978) celovečerni igrani film
Crveni udar (1974) celovečerni igrani film
Tišine (1972) kratki igrani film
Higijenske navike vojnika (1972) kratki igrani učni film
Slike rata (1971) kratki dokumentarni film
Zaštita organa za disanje u industriji, rudarstvu, poljoprivredi i drugim granama privrede (1971) kratki dokumentarni učni film
Zaštita od RBH kontaminacije (1971) kratki dokumentarni učni film
Detekcija bojnih otrova (1971) kratki dokumentarni učni film
Dekontaminacija bojnih otrova (1971) kratki dokumentarni učni film
Scenarist
Dobrovoljci (1986) celovečerni igrani film
Sudbine (1978) celovečerni igrani film
Crveni udar (1974) celovečerni igrani film
Tišine (1972) kratki igrani film
Most (1969) celovečerni igrani film
Provereno min net (1965) celovečerni igrani film
Kontakt (1964) kratki reklamni film