Slavko Avsenik ml.

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Avtor glasbe
Anina provizija (2016) igrani
Hop, Skip & Jump (2000) kratki igrani film
Obrazi zelene reke (1999) kratki dokumentarni film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Socializacija bika? (1998) celovecerni risani film
Felix (1995) celovečerni igrani film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Utrinki iz snemanja (1995) kratki dokumentarno-risani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Remington (1988) celovečerni igrani film
Avtor pesmi
Remington (1988) celovečerni igrani film