Visoka šola za umetnost UNG

Filmografija

Producent
Niti (2011) igrani
Zadnje kosilo (2011) animirani
Prvi dan v službi (2010) igrani
Njena pravila, moja pogostitev (2010) igrani
Produkcijska hiša
Čas za večerjo (2016) animirani
V senci kletk je najhladneje (2016) dokumentarni
Srdohrd (2016) študijski igrani
AHA.OK (2015) animirani
Eggsercize (2015) animirani
Šiška (p)osebno (2015) dokumentarni
Ringelšpil vikend (2015) igrani
Scarecrow Cross (2015) študijski dokumentarni
Beard Up (2015) animirani
Oddaljen spomin (2015) eksperimentalni
Abuzz (2014) animirani
Happy Birthday (2014) animirani
Origami (2014) animirani
Babadizaba (2014) animirani
Stories of the Ghetto (2014) študijski dokumentarni
Poroka (2014) študijski igrani
Trus! What Do You Do (2014) animirani
Maria Gata (2014) animirani
Claustrophilia (2014) animirani
Mulci (2014) igrano animirani
Od 1912 (2012) dokumentarni
Ljubezenska pesem: Viharni vrh (2012) dokumentarni
Pesem (2010) neznan