Radiotelevizija Slovenija, javni zavod, Ljubljana

Filmografija

Koproducent
Gajin svet (2018) igrani
Družinica (2017) igrani
Navigare Necesse Est (2017) dokumentarni
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Musca Domestica (2017) kratki igrani film
Irena, lahko noč (2017) celovečerni dokumentarni film
Podpišite tukaj (2017) študijski igrani
Nevidna roka Adama Smitha (2017) kratki igrani film
Celica (2017) kratki animirani film
Moderne Kunst (2017) kratki igrani film
Odstiranje pogleda z Mirjano Borčić (2017) dokumentarni
Tok (2016) srednjemetražni dokumentarni TV film
Maček Muri – Sprehod (2016) kratki animirani film
Oropana duša (2016) študijski igrani
Beli zajec (2011) TV igrani
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Koprodukcijska hiša
Ne pozabi dihati (2019) celovečerni igrani film
Krvno maščevanje (2019) dokumentarni
Prince Ki-Ki-Do: Prva Pomoč (2018) animirani
Vsi proti vsem (2018) celovečerni igrani film
Maček Muri - Kosilo (2018) kratki animirani film
Prince Ki-Ki-Do: Steklofon (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Zima (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Potres (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Trampolin (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Skodelica čaja (2018) animirani
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
iOtok (2018) dokumentarni
Cankar (2018) celovečerni dokumentarni film
My way 50 (2018) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Nedeljsko jutro (2017) kratki igrani film
Tunel (2017) kratki igrani film
Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer – Pljuni istini u oči (2017) srednjemetražni dokumentarni TV film
Čevljarna (2017) študijski igrani
Družina (2017) celovečerni dokumentarni film
Ivan (2017) igrani
Košarkar naj bo (2017) igrani
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Selitev (2016) igrani
Nočna ptica (2016) animirani
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Podlasica (2016) animirani
Jogi in škatla (2016) študijski igrani
LJUBLJANA-MÜNCHEN 15:27 (2016) študijski igrani
Slastni gnus (2016) študijski igrani
Transmedijski projekt Skrivnost barjanskega kolesa (2016) dokumentarni
Vse duše mojega telesa (2016) dokumentarni
Psi brezčasja (2015) igrani
Mali princ (2015) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Jašek (2015) igrani
Impromptu (2015) igrani
Csillag (2015) dokumentarni
Julija in alfa Romeo (2015) igrani
Dva Ena (2015) igrani
Vitanje v vesolju: Sunita (2015) dokumentarni
Riot Ana (2015) igrani
Tehnika ljudstvu (2015) dokumentarni
Na novo (2015) igrani
Vdih (2015) igrani
Male ribe (2015) študijski igrani
Utrip ljubezni (2015) igrani
Stopnice (2015) igrani
Živalski vrt (2015) igrani
Ognjeni fantje (2015) dokumentarni
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Alex (2015) dokumentarni
Zgodba o uspehu (2015) igrani
Smeh (2015) dokumentarni
Svetlo črna (2014) igrani
Mladi Menendes (2014) študijski dokumentarni
Hiša odprtih rok (2014) študijski dokumentarni
Tujca (2014) igrani
Plavanje (2014) igrani
Nazaj (2014) igrani
Prespana pomlad (2014) kratki igrani film
Rejnica (2014) kratki dokumentarni film
Kaj pa Mojca? (2014) celovečerni dokumentarni film
Zahtevam most, pripada mi! (2014) igrani
Mario je gledal morje z zaljubljenimi očmi (2014) igrani
Talenti (2014) igrani
Free Božidar (2014) dokumentarni
Zdravo! (2014) dokumentarni
Zora (2014) igrani
Potenje morskega ježka (2014) študijski igrani
100 točk (2013) študijski igrani
Divji vzhod (2012) študijski igrani
Jutro (2012) igrani
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Darilo (2010) neznan
Kralj Matjaž (2010) neznan
Produkcijska hiša
Ljubo doma (2017) kratki dokumentarni film
Bila so Titova mesta (2017) dokumentarni
Stekle lisice (2017) celovečerni igrani film
Sam svoj – portret Jožeta Babiča (2017) dokumentarni
Leteti! (2016) dokumentarni
Nisi pozabil (2016) igrani
Sedem grehov in vrlin (2016) celovečerni dokumentarni film
Charlatan Magnifique (2016) celovečerni dokumentarni film
Ženska, II. del (2016) dokumentarni
Pod gladino (2016) igrani
Krištof Zupet - slikar (2016) dokumentarni
Hrepenenje (2016) igrani
Dekleta ne jočejo (2015) igrani
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Fronte Kurdistana (2015) dokumentarni
Ne grem na koleno (2015) dokumentarni
Sošolki (2015) igrani
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Dobrodošli v Jebovlju (2014) animirani
Polmesec nad planikami (2013) dokumentarni
Trenutek vročice – Nastja Bremec & Michal Rynia (2012) igrani
Prihajam iz Gaze (2010) neznan
Osmica (2010) dokumentarni
Kosovni odvoz (2010) dokumentarni
Sofinanciral
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
V sodelovanju s/z
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Drevo (2013) igrani