Radiotelevizija Slovenija, javni zavod, Ljubljana

Filmografija

Koproducent
Gajin svet (2018) igrani
Podpišite tukaj (2017) študijski igrani
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Družinica (2017) igrani
Odstiranje pogleda z Mirjano Borčić (2017) dokumentarni
Navigare Necesse Est (2017) dokumentarni
Celica (2017) kratki animirani film
Musca Domestica (2017) kratki igrani film
Irena, lahko noč (2017) celovečerni dokumentarni film
Nevidna roka Adama Smitha (2017) kratki igrani film
Moderne Kunst (2017) kratki igrani film
Oropana duša (2016) študijski igrani
Maček Muri – Sprehod (2016) kratki animirani film
Tok (2016) srednjemetražni dokumentarni TV film
Beli zajec (2011) TV igrani
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Koprodukcijska hiša
Krvno maščevanje (2019) dokumentarni
iOtok (2018) dokumentarni
Cankar (2018) celovečerni dokumentarni film
My way 50 (2018) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Prince Ki-Ki-Do: Steklofon (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Zima (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Potres (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Prva Pomoč (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Trampolin (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Skodelica čaja (2018) animirani
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Nedeljsko jutro (2017) kratki igrani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer – Pljuni istini u oči (2017) srednjemetražni dokumentarni TV film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Košarkar naj bo (2017) igrani
Ivan (2017) igrani
Družina (2017) celovečerni dokumentarni film
Čevljarna (2017) študijski igrani
Tunel (2017) kratki igrani film
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Nočna ptica (2016) animirani
Vse duše mojega telesa (2016) dokumentarni
Transmedijski projekt Skrivnost barjanskega kolesa (2016) dokumentarni
Slastni gnus (2016) študijski igrani
LJUBLJANA-MÜNCHEN 15:27 (2016) študijski igrani
Jogi in škatla (2016) študijski igrani
Podlasica (2016) animirani
Selitev (2016) igrani
Vdih (2015) igrani
Julija in alfa Romeo (2015) igrani
Psi brezčasja (2015) igrani
Utrip ljubezni (2015) igrani
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Tehnika ljudstvu (2015) dokumentarni
Vitanje v vesolju: Sunita (2015) dokumentarni
Dva Ena (2015) igrani
Impromptu (2015) igrani
Jašek (2015) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Mali princ (2015) igrani
Stopnice (2015) igrani
Na novo (2015) igrani
Živalski vrt (2015) igrani
Alex (2015) dokumentarni
Csillag (2015) dokumentarni
Smeh (2015) dokumentarni
Riot Ana (2015) igrani
Ognjeni fantje (2015) dokumentarni
Male ribe (2015) študijski igrani
Zgodba o uspehu (2015) igrani
Svetlo črna (2014) igrani
Zahtevam most, pripada mi! (2014) igrani
Prespana pomlad (2014) kratki igrani film
Kaj pa Mojca? (2014) celovečerni dokumentarni film
Rejnica (2014) kratki dokumentarni film
Tujca (2014) igrani
Plavanje (2014) igrani
Nazaj (2014) igrani
Mario je gledal morje z zaljubljenimi očmi (2014) igrani
Mladi Menendes (2014) študijski dokumentarni
Hiša odprtih rok (2014) študijski dokumentarni
Potenje morskega ježka (2014) študijski igrani
Zora (2014) igrani
Zdravo! (2014) dokumentarni
Free Božidar (2014) dokumentarni
Talenti (2014) igrani
100 točk (2013) študijski igrani
Divji vzhod (2012) študijski igrani
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Kralj Matjaž (2010) neznan
Darilo (2010) neznan
Produkcijska hiša
Ljubo doma (2017) kratki dokumentarni film
Sam svoj – portret Jožeta Babiča (2017) dokumentarni
Bila so Titova mesta (2017) dokumentarni
Stekle lisice (2017) celovečerni igrani film
Nisi pozabil (2016) igrani
Leteti! (2016) dokumentarni
Charlatan Magnifique (2016) celovečerni dokumentarni film
Ženska, II. del (2016) dokumentarni
Krištof Zupet - slikar (2016) dokumentarni
Pod gladino (2016) igrani
Hrepenenje (2016) igrani
Sedem grehov in vrlin (2016) celovečerni dokumentarni film
Dekleta ne jočejo (2015) igrani
Ne grem na koleno (2015) dokumentarni
Sošolki (2015) igrani
Fronte Kurdistana (2015) dokumentarni
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Dobrodošli v Jebovlju (2014) animirani
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Polmesec nad planikami (2013) dokumentarni
Trenutek vročice – Nastja Bremec & Michal Rynia (2012) igrani
Prihajam iz Gaze (2010) neznan
Osmica (2010) dokumentarni
Kosovni odvoz (2010) dokumentarni
Sofinanciral
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus