Radiotelevizija Slovenija, javni zavod, Ljubljana

Filmografija

Koproducent
Gajin svet (2018) igrani
Podpišite tukaj (2017) študijski igrani
Irena, lahko noč (2017) celovečerni dokumentarni film
Družinica (2017) igrani
Odstiranje pogleda z Mirjano Borčić (2017) dokumentarni
Celica (2017) kratki animirani film
Martin Krpan (2017) kratki animirani film
Moderne Kunst (2017) kratki igrani film
Musca Domestica (2017) kratki igrani film
Navigare Necesse Est (2017) dokumentarni
Nevidna roka Adama Smitha (2017) kratki igrani film
Oropana duša (2016) študijski igrani
Tok (2016) srednjemetražni dokumentarni TV film
Maček Muri – Sprehod (2016) kratki animirani film
Beli zajec (2011) TV igrani
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Koprodukcijska hiša
Krvno maščevanje (2019) dokumentarni
Prince Ki-Ki-Do: Trampolin (2018) animirani
Cankar (2018) celovečerni dokumentarni film
My way 50 (2018) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Maček Muri - Kosilo (2018) kratki animirani film
Prince Ki-Ki-Do: Steklofon (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Zima (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Potres (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Prva Pomoč (2018) animirani
iOtok (2018) dokumentarni
Prince Ki-Ki-Do: Skodelica čaja (2018) animirani
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Ivan (2017) igrani
Košarkar naj bo (2017) igrani
Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer – Pljuni istini u oči (2017) srednjemetražni dokumentarni TV film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Družina (2017) celovečerni dokumentarni film
Čevljarna (2017) študijski igrani
Tunel (2017) kratki igrani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Nedeljsko jutro (2017) kratki igrani film
Selitev (2016) igrani
LJUBLJANA-MÜNCHEN 15:27 (2016) študijski igrani
Nočna ptica (2016) animirani
Jogi in škatla (2016) študijski igrani
Vse duše mojega telesa (2016) dokumentarni
Podlasica (2016) animirani
Transmedijski projekt Skrivnost barjanskega kolesa (2016) dokumentarni
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Slastni gnus (2016) študijski igrani
Na novo (2015) igrani
Julija in alfa Romeo (2015) igrani
Psi brezčasja (2015) igrani
Utrip ljubezni (2015) igrani
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Tehnika ljudstvu (2015) dokumentarni
Vitanje v vesolju: Sunita (2015) dokumentarni
Dva Ena (2015) igrani
Impromptu (2015) igrani
Jašek (2015) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Mali princ (2015) igrani
Stopnice (2015) igrani
Vdih (2015) igrani
Živalski vrt (2015) igrani
Alex (2015) dokumentarni
Csillag (2015) dokumentarni
Smeh (2015) dokumentarni
Riot Ana (2015) igrani
Ognjeni fantje (2015) dokumentarni
Male ribe (2015) študijski igrani
Zgodba o uspehu (2015) igrani
Mladi Menendes (2014) študijski dokumentarni
Hiša odprtih rok (2014) študijski dokumentarni
Talenti (2014) igrani
Mario je gledal morje z zaljubljenimi očmi (2014) igrani
Free Božidar (2014) dokumentarni
Zdravo! (2014) dokumentarni
Zora (2014) igrani
Potenje morskega ježka (2014) študijski igrani
Prespana pomlad (2014) kratki igrani film
Rejnica (2014) kratki dokumentarni film
Kaj pa Mojca? (2014) celovečerni dokumentarni film
Tujca (2014) igrani
Zahtevam most, pripada mi! (2014) igrani
Plavanje (2014) igrani
Nazaj (2014) igrani
Svetlo črna (2014) igrani
100 točk (2013) študijski igrani
Jutro (2012) igrani
Divji vzhod (2012) študijski igrani
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Kralj Matjaž (2010) neznan
Darilo (2010) neznan
Produkcijska hiša
Ljubo doma (2017) kratki dokumentarni film
Bila so Titova mesta (2017) dokumentarni
Stekle lisice (2017) celovečerni igrani film
Sam svoj – portret Jožeta Babiča (2017) dokumentarni
Charlatan Magnifique (2016) celovečerni dokumentarni film
Krištof Zupet - slikar (2016) dokumentarni
Hrepenenje (2016) igrani
Leteti! (2016) dokumentarni
Pod gladino (2016) igrani
Nisi pozabil (2016) igrani
Ženska, II. del (2016) dokumentarni
Sedem grehov in vrlin (2016) celovečerni dokumentarni film
Sošolki (2015) igrani
Dekleta ne jočejo (2015) igrani
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Fronte Kurdistana (2015) dokumentarni
Ne grem na koleno (2015) dokumentarni
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Dobrodošli v Jebovlju (2014) animirani
Polmesec nad planikami (2013) dokumentarni
Trenutek vročice – Nastja Bremec & Michal Rynia (2012) igrani
Kosovni odvoz (2010) dokumentarni
Prihajam iz Gaze (2010) neznan
Osmica (2010) dokumentarni
Sofinanciral
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
V sodelovanju s/z
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Drevo (2013) igrani