Eurimages

Filmografija

Sofinanciral
Leto opice (2018) igrani
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2017) igrani
Ivan (2017) igrani
Mama (2016) igrani
Houston, imamo problem! (2016) igrano dokumentarni
Ti me nosiš (2015) igrani
Družinski film (2015) igrani
Kosec (2014) igrani
Krogi (2012) igrani
Nočne ladje (2012) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Parada (2011) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Naj ostane med nami (2010) celovečerni igrani film
V sodelovanju s/z
Deviški ples smrti (2011) igrani