Eurimages

Filmografija

Sofinanciral
Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2019) igrani
Jaz sem Frenk (2019) celovečerni igrani film
Leto opice (2018) igrani
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Ivan (2017) igrani
Houston, imamo problem! (2016) igrano dokumentarni
Mama (2016) igrani
Ti me nosiš (2015) igrani
Družinski film (2015) igrani
Kosec (2014) igrani
Krogi (2012) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Nočne ladje (2012) igrani
Parada (2011) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Naj ostane med nami (2010) celovečerni igrani film
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
S podporo
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
V sodelovanju s/z
Igor in Rosa (2018) celovečerni igrani film
Deviški ples smrti (2011) igrani