Eurimages

Filmografija

Sofinanciral
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Leto opice (2018) igrani
Ivan (2017) igrani
Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2017) igrani
Mama (2016) igrani
Houston, imamo problem! (2016) igrano dokumentarni
Družinski film (2015) igrani
Ti me nosiš (2015) igrani
Kosec (2014) igrani
Nočne ladje (2012) igrani
Krogi (2012) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Parada (2011) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Naj ostane med nami (2010) celovečerni igrani film
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
S podporo
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
V sodelovanju s/z
Deviški ples smrti (2011) igrani