NuFrame

Filmografija

3D animator
Mulc - frača (2009) neznan
Asistent kostumografa
Mulc - frača (2009) neznan
Koproducent
Apoptoza (2017) kratki igrani film
Koprodukcijska hiša
Posledice (2018) celovečerni igrani film
Igram, sem (2018) celovečerni igrani film
Človek s senco (2018) celovečerni igrani film
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Tunel (2017) kratki igrani film
Glasba je časovna umetnost 2, LP film Buldožer – Pljuni istini u oči (2017) srednjemetražni dokumentarni TV film
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Slovo (2016) animirani
Luči mesta (2015) igrani
Impromptu (2015) igrani
Boj za (2014) dokumentarni
Pravica ljubiti (2013) igrani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Premiki v obljubljene dežele (2013) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Jutro (2012) igrani
Mož s krokarjem (2012) dokumentarni
Prepisani (2011) igrani
Koyaa - Lajf je čist odbit (2011) kratki lutkovni animirani film
Postprodukcijske usluge
Koyaa - Lajf je čist odbit (2011) kratki lutkovni animirani film
Mulc - frača (2009) neznan