FS Viba film Ljubljana

Filmografija

Koprodukcijska hiša
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Sofinanciral
Ti me nosiš (2015) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Tehnične usluge
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Vlado (2018) dokumentarni
Prince Ki-Ki-Do: Steklofon (2018) animirani
To delo je v javni lasti (2018) celovečerni dokumentarni film
Prince Ki-Ki-Do: Zima (2018) animirani
Leto opice (2018) igrani
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Nedeljsko jutro (2017) kratki igrani film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Rudar (2017) igrani
Ivan (2017) igrani
Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2017) igrani
Anina provizija (2016) igrani
Mama (2016) igrani
Privid (2016) igrani
Pojdi z mano (2016) igrani
Psi brezčasja (2015) igrani
Inferno (2014) igrani
Šampanjski twist (2014) dokumentarni
Sprava (2014) igrani
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Dvojina (2013) igrani
Razredni sovražnik (2013) igrani
Maček Muri (2013) animirani
Pravica ljubiti (2013) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Čefurji raus! (2013) igrani
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Sto psov (2012) igrani
Moj prijatelj Mujo (2012) dokumentarni
Vandima (2012) igrani
Nočne ladje (2012) igrani
Dolge počitnice (2012) dokumentarni
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Parada (2011) igrani
Oča (2010) celovečerni igrani film
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Dar Fur - Vojna za vodo (2008) dokumentarni
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Odmevi časa (0) neznan
V sodelovanju s/z
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Nočno življenje (2016) igrani
Krogi (2012) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Deviški ples smrti (2011) igrani
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Volilni molk (2009) kratki igrani film