FS Viba film Ljubljana

Filmografija

Koprodukcijska hiša
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Sofinanciral
Ti me nosiš (2015) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Tehnične usluge
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2017) igrani
Ivan (2017) igrani
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Rudar (2017) igrani
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Privid (2016) igrani
Mama (2016) igrani
Anina provizija (2016) igrani
Pojdi z mano (2016) igrani
Psi brezčasja (2015) igrani
Sprava (2014) igrani
Inferno (2014) igrani
Šampanjski twist (2014) dokumentarni
Pravica ljubiti (2013) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Čefurji raus! (2013) igrani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Dvojina (2013) igrani
Razredni sovražnik (2013) igrani
Maček Muri (2013) animirani
Vandima (2012) igrani
Moj prijatelj Mujo (2012) dokumentarni
Sto psov (2012) igrani
Dolge počitnice (2012) dokumentarni
Nočne ladje (2012) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Parada (2011) igrani
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Oča (2010) celovečerni igrani film
Dar Fur - Vojna za vodo (2008) dokumentarni
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Odmevi časa (0) neznan
V sodelovanju s/z
Nočno življenje (2016) igrani
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Krogi (2012) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Deviški ples smrti (2011) igrani
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Volilni molk (2009) kratki igrani film