FS Viba film Ljubljana

Filmografija

Koprodukcijska hiša
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Sofinanciral
Ti me nosiš (2015) igrani
Ženska, ki si je otrla solze (2012) igrani
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Tehnične usluge
Ne pozabi dihati (2019) celovečerni igrani film
Prince Ki-Ki-Do: Steklofon (2018) animirani
Prince Ki-Ki-Do: Zima (2018) animirani
Poslednji dan Rudolfa Nietscheja (2018) kratki igrani film
Leto opice (2018) igrani
Jaz sem Frenk (2018) celovečerni igrani film
Poj mi pesem (2018) dokumentarni
Cankar (2018) celovečerni dokumentarni film
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Vsi proti vsem (2018) celovečerni igrani film
Koyaa - Leteči zvezek (2017) kratki lutkovni animirani film
Zgodbe iz kostanjevih gozdov (2017) igrani
Ivan (2017) igrani
Rudar (2017) igrani
Koyaa - Razigrani avtomobilček (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Vztrajne nalepke (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Plešoče nogavice (2017) kratki lutkovni animirani film
Koyaa - Zmrzljivi šal (2017) kratki lutkovni animirani film
Nedeljsko jutro (2017) kratki igrani film
Pojdi z mano (2016) igrani
Mama (2016) igrani
Anina provizija (2016) igrani
Privid (2016) igrani
Psi brezčasja (2015) igrani
Šampanjski twist (2014) dokumentarni
Inferno (2014) igrani
Sprava (2014) igrani
Pravica ljubiti (2013) igrani
Čefurji raus! (2013) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Dvojina (2013) igrani
Razredni sovražnik (2013) igrani
Koyaa - Roža (2013) kratki lutkovni animirani film
Maček Muri (2013) animirani
Moj prijatelj Mujo (2012) dokumentarni
Sto psov (2012) igrani
Dolge počitnice (2012) dokumentarni
Nočne ladje (2012) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Nahrani me z besedami (2012) neznan
Vandima (2012) igrani
Parada (2011) igrani
Oča (2010) celovečerni igrani film
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Za konec časa (2008) celovečerni eksperimentalni film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Dar Fur - Vojna za vodo (2008) dokumentarni
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Odmevi časa (0) neznan
V sodelovanju s/z
Polsestra (2018) celovečerni igrani film
Nočno življenje (2016) igrani
Mala šola uresničarije (2016) animirani
Krogi (2012) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Deviški ples smrti (2011) igrani
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Volilni molk (2009) kratki igrani film