100

Filmografija

Koproducent
Niko (2017) kratki igrani film
Koprodukcijska hiša
Sotto (2016) eksperimentalni
Pojdi z mano (2016) igrani
Na Pogled (2013) igrani
Deklica in drevo (2012) neznan
Oča (2010) celovečerni igrani film
Stripburger v gibanju (2010) neznan
Palčica (2009) kratki animirani film
Otroci (2008) dokumentarni
Vem (2007) kratki igrani film
Oblikovalec zvoka
Mulc - frača (2009) neznan
Tehnične usluge
Inferno (2014) igrani
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
V sodelovanju s/z
Hiša na Jurčkovi (2011) neznan
Toplo za ta letni čas (2011) eksperimentalni
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Zvok
Ivan (2017) igrani