Cinemania group, družba za filmsko tehnologijo, d.o.o.

Filmografija

Distribucija
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Parada (2011) igrani
Naj ostane med nami (2010) celovečerni igrani film
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Karaula (2006) celovečerni igrani film
Kratki stiki (2006) celovečerni igrani film
Dobro urejeni mrtveci (2005) celovečerni igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Prodaja
Dobro urejeni mrtveci (2005) celovečerni igrani film