CFS Košutnjak - OOUR Avala film - Beograd

Filmografija

Produkcijska hiša
Kraj rata (1984) celovečerni igrani film
Kako sam sistematski uništen od idiota (1983) celovečerni igrani film
Sablazan (1982) celovečerni igrani film
Smrt gospodina Goluže (1982) celovečerni igrani film
Banović Strahinja (1981) celovečerni igrani film
Berlin Kaputt (1981) celovečerni igrani film
Svetozar Marković (1980) celovečerni igrani film
Osvajanje slobode (1979) celovečerni igrani film
Trener (1978) celovečerni igrani film
Povratak otpisanih (1976) celovečerni igrani film