Bosna film - Sarajevo

Filmografija

Produkcijska hiša
Derviš i smrt (1974) celovečerni igrani film
Sutjeska (1973) celovečerni igrani film
Deveto čudo na istoku (1972) celovečerni igrani film
Valter brani Sarajevo (1972) celovečerni igrani film
Uloga moje porodice u svjetskoj revoluciji (1971) celovečerni igrani film
19 djevojaka i mornar (1971) celovečerni igrani film
Most (1969) celovečerni igrani film
Neka daleka svjetlost (1969) celovečerni igrani film
Sunce tuđeg neba (1968) celovečerni igrani film
Diverzanti (1967) celovečerni igrani film
Mali vojnici (1967) celovečerni igrani film
Glineni golub (1966) celovečerni igrani film
Sretni umiru dvaput (1966) celovečerni igrani film
Glasam za ljubav (1965) celovečerni igrani film
Narodni poslanik (1964) celovečerni igrani film
Vrtlog (Otac - Močvara - Vrtlog) (1964) celovečerni igrani omnibus
Dobra kob (1964) celovečerni igrani film
U sukobu (1963) celovečerni igrani film
Kozara (1962) celovečerni igrani film
Srešćemo se večeras (1962) celovečerni igrani film
Parče plavog neba (1961) celovečerni igrani film
Treći plamen u gradu čelika (1959) kratki dokumentarni reportažni film
Vrata ostaju otvorena (1959) celovečerni igrani film
Pet minuta raja (1959) celovečerni igrani film
Crni biseri (1958) celovečerni igrani film
Zbor na rijeci slave (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Kanjon Tare (1957) kratki dokumentarni film
Tuđa zemlja (1957) celovečerni igrani film
Vratiću se (1957) celovečerni igrani film
Prvi maj 1956 godine (1956) kratki dokumentarni film
U prijateljskoj zemlji (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Dolina radosti (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Stojan Mutikaša (1954) celovečerni igrani film
Kuća na obali (1954) celovečerni igrani film
Desant na Drvar (1951) kratki dokumentarni film
Iz davne prošlosti (1950) kratki dokumentarni zgodovinski film