Vardar film - Skopje

Filmografija

Koproducent
Felix (1995) celovečerni igrani film
Produkcijska hiša
Osveta (1986) celovečerni igrani film
Opasni trag (1984) celovečerni igrani film
Presuda (1977) celovečerni igrani film
Predsedatelot Tito vo Pelagonija (1969) kratki dokumentarni reportažni film
Republika vo plamen (1969) celovečerni igrani film
Makedonska krvava svatba (1967) celovečerni igrani film
Tito vo Ohrid (1967) kratki dokumentarni reportažni film
Tito vo železarnicata (1967) kratki dokumentarni informativni film
Kade po doždot (1967) celovečerni igrani film
Memento (1967) celovečerni igrani film
Do pobedata in po nea (1966) celovečerni igrani film
Temeli na solidarnosta (1966) kratki dokumentarni reportažni film
Denovi na iskušenje (1965) celovečerni igrani film
Kratovsko zlato (1964) kratki dokumentarni reportažni film
Tito među nas (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Tito među mladima (1962) kratki dokumentarni reportažni film
Svinga (1961) kratki dokumentarni potopisni film
XVI finale na fudbalskiot kup (1961) kratki dokumentarni reportažni film
Viza za zloto (1959) celovečerni igrani film
Tri Ane (1959) celovečerni igrani film
So Tito niz Makedonija III. (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Mali čovek (1957) celovečerni igrani film
So Tito niz Makedonija (1957) kratki dokumentarni reportažni film
So Tito niz Makedonija II. (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Volča noć (1955) celovečerni igrani film
Tito megju nas (1953) kratki dokumentarni reportažni film