Film danas - Beograd

Filmografija

Produkcijska hiša
Na putu za Katangu (1987) celovečerni igrani film
Divlji vetar (1986) celovečerni igrani film
Una (1984) celovečerni igrani film
Zadah tela (1983) celovečerni igrani film
Hajduk (1980) celovečerni igrani film
Dobro došao druže Tito u svoju staru fabriku (1979) kratki dokumentarni film
Crvena zemlja (1975) celovečerni igrani film
Breme (1972) celovečerni igrani film
Pukovnikovica (1972) celovečerni igrani film
Prirodna granica (1970) celovečerni igrani film