Jadran film - Zagreb

Filmografija

Koproducent
Šanghaj (2012) igrani
Felix (1995) celovečerni igrani film
Koprodukcijska hiša
Čefurji raus! (2013) igrani
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Tea (2006) celovečerni igrani film
Produkcijska hiša
Karneval, anđeo i prah (1990) celovečerni igrani film
Gluvi barut (1990) celovečerni igrani film
Donator (1989) celovečerni igrani film
Glembajevi (1989) celovečerni igrani film
Haloa - praznik kurvi (1988) celovečerni igrani film
Večernja zvona (1986) celovečerni igrani film
Crveni i crni (1985) celovečerni igrani film
Tuđe nećemo svoje ne damo (1984) kratki dokumentarni film
U raljama života (1984) celovečerni igrani film
Mala pljačka vlaka (1984) celovečerni igrani film
Nemir (1982) celovečerni igrani film
Kiklop (1982) celovečerni igrani film
Banović Strahinja (1981) celovečerni igrani film
Gospođica (1980) celovečerni igrani film
Luda kuća (1980) celovečerni igrani film
Parnjača (1979) kratki igrani film
Hua Kuo Feng u posjeti Rade Končaru (1979) kratki dokumentarni propagandni film
Čovjek koga treba ubiti (1979) celovečerni igrani film
Povratak (1979) celovečerni igrani film
Novinar (1979) celovečerni igrani film
Bravo Maestro (1978) celovečerni igrani film
Okupacija u 26 slika (1978) celovečerni igrani film
Vrhovi Zelengore (1976) celovečerni igrani film
Četiri dana do smrti (1976) celovečerni igrani film
Muke po Mati (1975) celovečerni igrani film
Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja (1973) celovečerni igrani film
Vuk samotnjak (1972) celovečerni igrani film
Putovanje na mjesto nesreće (1971) celovečerni igrani film
Mirisi, zlato i tamjan (1971) celovečerni igrani film
Idu dani (1970) celovečerni igrani film
Divlji anđeli (1969) celovečerni igrani film
Breza (1967) celovečerni igrani film
Sedmi kontinent (1966) celovečerni igrani film
Rondo (1966) celovečerni igrani film
Prometej s otoka Viševice (1964) celovečerni igrani film
Svanuće (1964) celovečerni igrani film
Čovjek sa fotografije (1963) celovečerni igrani film
Nevesinjska puška (1963) celovečerni igrani film
Dvostruki obruč (1963) celovečerni igrani film
Rana jesen (1962) celovečerni igrani film
Sjenka slave (1962) celovečerni igrani film
Potraga za zmajem (1961) celovečerni igrani film
Pustolov pred vratima (1961) celovečerni igrani film
Sreća dolazi u 9 (1961) celovečerni igrani film
Sudar na paralelama (1961) celovečerni igrani film
Abeceda straha (1961) celovečerni igrani film
Signali nad gradom (1960) celovečerni igrani film
Kota 905 (1960) celovečerni igrani film
Deveti krug (1960) celovečerni igrani film
Rat (1960) celovečerni igrani film
Pukotina raja (1959) celovečerni igrani film
Cesta duga godinu dana (1958) celovečerni igrani film
H-8... (1958) celovečerni igrani film
Samo ljudi (1957) celovečerni igrani film
Ne okreći se sine (1956) celovečerni igrani film
Devojka i hrast (1955) celovečerni igrani film
Milijuni na otoku (1955) celovečerni igrani film
Dani slave (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Sinji galeb (1953) celovečerni igrani film
Zagorje slavi (1952) kratki dokumentarni reportažni film
Bakonja fra Brne (1951) celovečerni igrani film
Nagrađeni kulturni radnici Hrvatske (1950) kratki dokumentarni reportažni film
Plavi 9 (1950) celovečerni igrani film