Zastava film - Beograd

Filmografija

Produkcijska hiša
Najbolji (1989) celovečerni igrani film
»Galeb« - priča, dokumenti, kazivanja (1982) kratki dokumentarni film
Podvizi (1982) kratki igrani film
Tito u Centru visokih vojnih škola (1980) kratki dokumentarni film
Drug Tito Ljubljana (1980) kratki dokumentarni film
Za druga Tita - Ljubljana (1980) kratki dokumentarni propagandni film
Bitka na Sutjesci (1980) kratki dokumentarni film
Specifičnosti u rukovanju i održavanju terenskog vozila TAM 110 T7 BV (1980) kratki dokumentarni učni film
Dunja (1980) kratki igrani film
Paljenje eksplozivnih punjenja (1979) kratki dokumentarni učni film
Most (1979) kratki igrani film
Maskiranje pojedinca (1979) kratki dokumentarni učni film
Maskiranje tehničkih materijalnih sredstava (1979) kratki dokumentarni učni film
Rušenje elemenata i materijala (1979) kratki dokumentarni učni film
Sudbine (1978) celovečerni igrani film
Vojnotehnički institut (30 godina) 1948-1978 (1978) kratki dokumentarni film
Uz maršala Tita (1978) kratki dokumentarni film
Kroz izložbu 30 godina mirnodopskog razvoja oružanih snaga SFRJ (1977) kratki dokumentarni informativni film
Titov pogled dalje (1977) celovečerni dokumentarni film
Umrli su s brodom (1977) kratki dokumentarni film
Štafeta 77 (1977) kratki dokumentarni film
Tito među čuvarima neba (1977) kratki dokumentarni reportažni film
Titova mornarica (1977) kratki dokumentarni učni film
Električni uređaji na motornom vozilu (1977) kratki dokumentarni učni film
Prvi garnizon (1976) kratki igrani učni film
Ti si dobar dečko!? (1976) kratki dokumentarni film
Most (1976) kratki dokumentarni film
Balada o jednoj zastavi (1976) kratki igrani film
Naš Tito (1975) kratki dokumentarni film
Iz pobede u pobedu (1975) kratki dokumentarni film
Crveni sneg na Pohorju (1974) kratki dokumentarni film
Bataljon je odlučio (1974) kratki igrani film
Opštenarodni otpor u privremeno zaposednutom gradu (1974) kratki dokumentarni učni film
Savladati paniku (1974) kratki igrani instruktivni film
Mesna zajednica na privremeno zaposednutoj teritoriji (1973) kratki dokumentarni učni film
U zagrljaju podzemlja (1973) kratki dokumentarni film
Pas čuvar (1973) kratki dokumentarni instruktivni film
Mesna zajednica u prvim danima rata (1973) kratki dokumentarni učni film
I na moru - jež (1973) kratki dokumentarni film
Volimo te (1973) kratki dokumentarni film
Dokaz (1972) kratki dokumentarni film
Novi putevi učenja (1972) kratki dokumentarni učni film
Tišine (1972) kratki igrani film
Sremska crnice ravna (1972) kratki dokumentarni film
Moj tata puškomitraljezac (1972) kratki dokumentarni film
Mesna zajednica i opštenarodna odbrana (1972) kratki dokumentarni učni film
Ispitivanje i zamena neispravnih integralnih kola (1972) kratki dokumentarni učni film
Danas za sutra (1972) kratki dokumentarni učni film
O ljubavnim veštinama ili film sa 14441 kvadratom (1972) kratki dokumentarni film
Kako ukrotiti munju (1972) kratki dokumentarni učni film
Forsiranje reke iz pokreta (1972) kratki dokumentarni učni film
Onesposobljavanje i rušenje privrednih objekata (1972) kratki dokumentarni učni film
Vrhovni komandant na manevru (1972) kratki dokumentarni reportažni film
Diverzije na železničke objekte (1972) kratki dokumentarni učni film
Diverzije na vodi i pod vodom (1972) kratki dokumentarni učni film
Higijenske navike vojnika (1972) kratki igrani učni film
Prvi, drugi, treći (1972) kratki risani film
Diverzanti (1972) kratki dokumentarni učni film
Tito - vrhovni komandant (1972) kratki dokumentarni film
Integralna kola (1971) kratki dokumentarni učni film
Savremeni tenkovi u zimskim uslovima (1971) kratki dokumentarni učni film
Zbrinjavanje povređenih od hemijskog udara (1971) kratki dokumentarni učni film
Dejstva jedinica teritorijalne odbrane u borbi protiv padobranskog desanta (1971) kratki dokumentarni učni film
Kolera (Suzbijanje posledica biološkog napada) (1971) kratki dokumentarni učni film
Nebojše dubina (1971) kratki dokumentarni film
Slike rata (1971) kratki dokumentarni film
Uređaj za centralnu regulaciju pritiska vazduha u pneumatici (1971) kratki dokumentarni učni film
Kud narodna vojska prođe (1970) kratki dokumentarni film
Zbrinjavanje povređenih od nuklearnog udara (1970) kratki dokumentarni učni film
Pod snežnim krovom (1970) kratki dokumentarni instruktivni film
Jugovinil (1969) kratki dokumentarni propagandni film
Ojačani streljački vod u napadu zimi u planini (1969) kratki dokumentarni učni film
Uzbuna je data (1967) kratki igrani učni film
Španija naše mladosti (1967) kratki dokumentarni film
Beograd - Zagreb (1965) kratki dokumentarni film
Zaseda (1965) kratki igrani učni film
Nevidljive opasnosti (1964) kratki dokumentarni učni film
Rastanak na palubi (1964) kratki dokumentarni film
Pružam ti ruku (1964) kratki dokumentarni film
Prvi dani u armiji (1964) kratki dokumentarni film
Mornarev praznik (1963) kratki dokumentarni reportažni film
Užička republika (1963) kratki dokumentarni film
Oklopni voz (1962) kratki igrani film
Stepenice hrabrosti (1961) celovečerni igrani film
Odeljenje vojne policije u poteri za neprijateljskom grupom - vežba (1960) kratki dokumentarni učni film
Osnovni principi tehnike vernaja po snegu (1960) kratki dokumentarni učni film
Obuka u borenju - sastavni deo telesnog vaspitanja vojnika (1960) kratki dokumentarni učni film
Montaža visečeg mosta "Bailey" preko Morače (1960) kratki dokumentarni učni film
Jedini izlaz (1958) celovečerni igrani film
Ispit je položen (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Narodna republika Bosna i Hercegovina (1958) kratki dokumentarni učni film
Narodna republika Makedonija (1958) kratki dokumentarni učni film
Od monarhije do republike (1958) kratki dokumentarni film
Veštačka hipotermija (1958) kratki dokumentarni poljudnoznanstveni film
Narodna republika Hrvatska (1958) kratki dokumentarni učni film
Narodna republika Slovenija (1958) kratki dokumentarni učni film
Borci za slobodu (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Majske radosti (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Prvi maj 1957 (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Štafeta mladosti (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Kod vrhovnog komandanta (1954) kratki dokumentarni reportažni film
Vojnički pozdrav vrhovnom komandantu (1954) kratki dokumentarni reportažni film
Odlazak Maršala Tita u posetu Velikoj Britaniji (1953) kratki dokumentarni reportažni film
Patrola (1952) kratki igrani propagandni film
Kao i obično (1952) kratki igrani film
Na granici (1951) kratki dokumentarni reportažni film
Snežne lavine i spasavanje zatrpanih (0) kratki dokumentarni poučni film