Filmske novosti - Beograd

Filmografija

Izvršni producent
Josip Broz Tito (1980) celovečerni dokumentarni film
Produkcijska hiša
Tito u Banjaluci (1985) kratki dokumentarni film
»Četrnaesti oktobar« - Kruševac (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Mihajlo Pupin (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Tito pred temama revolucije (1985) kratki dokumentarni film
»Zmaj« za poljoprivredu (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Sećanja - Memorijalni centar »Josip Broz Tito« (1984) kratki dokumentarni film
Most preko Save (1984) kratki dokumentarni informativni film
Tito u Subotici (1984) kratki dokumentarni film
Tito u Smederevu (1984) kratki dokumentarni film
Slika o »Servu Mihalju« (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Tito u Kruševcu (1983) kratki dokumentarni film
Tito u Zrenjaninu (1983) kratki dokumentarni film
UNKTAD - Eppur si muove (1983) kratki dokumentarni informativni film
»Servo Mihalj« - industrijsko poljoprivredni kombinat, Zrenjanin (1983) kratki dokumentarni propagandni film
Memorijalni centar »Josip Broz Tito« (1983) kratki dokumentarni film
Tito u Bugojnu (1983) kratki dokumentarni film
Tito u Titovom Užicu (1983) kratki dokumentarni film
Centar za obaveštavanje (1983) kratki dokumentarni informativni film
Sistem javnog informisanja u ONO i DSZ (1982) kratki dokumentarni učni film
Petrohemija (1982) kratki dokumentarni propagandni film
Tito i pioniri (1982) kratki dokumentarni film
Prva krajiška proleterska brigada (1982) kratki dokumentarni film
20 godina nesvrstanosti (1981) kratki dokumentarni film
Tito u Sremskoj Mitrovici (1981) kratki dokumentarni film
Titove poruke (1981) kratki dokumentarni film
Tito u Ljubljani (1981) kratki dokumentarni film
Štafeta mladosti (S Titom u srcu) (1981) kratki dokumentarni film
Umro je naš Tito (1980) kratki dokumentarni film
Pozdrav prijatelju (1980) kratki dokumentarni film
Kuča cveća (1980) kratki dokumentarni film
Fabrika celuloze, papira i papirne konfekcije - »Celpak« (1980) kratki dokumentarni propagandni film
Uhvaćeno sunce - Godomin (1980) kratki dokumentarni informativni film
Novi železnički most preko Save u Beogradu (1980) kratki dokumentarni informativni film
Edvard Kardelj (1980) kratki dokumentarni film
Šesti samit u Havani - 79 (1979) kratki dokumentarni reportažni film
Osmi kongres Saveza udruženja boraca Narodno-oslobodilačkog rata Jugoslavije (1979) kratki dokumentarni reportažni film
Organizacija i rad Crvenog krsta u ratu (1979) kratki dokumentarni instruktivni film
Tito u Šumadiji (1979) kratki dokumentarni reportažni film
Lakiranje i transport karoserija automobila »Zastava« (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Titu u susret (1978) kratki dokumentarni film
Koreja pozdravlja Tita (1978) kratki dokumentarni reportažni film
Prijedor - juče, danas, sutra (1978) kratki dokumentarni propagandni film
XI. kongres Saveza komunista Jugoslavije (1978) kratki dokumentarni film
Dobro nam došao (1978) kratki dokumentarni film
Omladina Jugoslavije (1978) kratki dokumentarni film
25 godina FAP-a (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Tito i železničari (1978) kratki dokumentarni film
Tito među naftašima INE (1977) kratki dokumentarni reportažni film
30 godina Mlinsko-pekarske industrije u Beogradu (1977) kratki dokumentarni propagandni film
Vrhovni komandant na proslavi 35-godišnjice Ratne mornarice (1977) kratki dokumentarni reportažni film
Tito i železničari (1977) kratki dokumentarni film
Jubilej mladosti (1977) kratki dokumentarni informativni film
Strateg mira (1977) kratki dokumentarni film
Luka Beograd (1977) kratki dokumentarno-igrani film
Tito: put prijateljstva i saradnje (1977) kratki dokumentarni reportažni film
Poseta predsednika Idi Amina (1976) kratki dokumentarni reportažni film
Tito prvi putnik (1976) kratki dokumentarni reportažni film
Kolombo '76 (1976) kratki dokumentarni reportažni film
Druže Tito mi ti se kunemo (1976) kratki dokumentarni film
Formula X (1976) kratki igrani film
Novi ustav (1974) kratki dokumentarni film
Tito u zapadnoj Srbiji (1974) kratki dokumentarni reportažni film
Gradili smo... (Petlje) (1974) kratki dokumentarni informativni film
Deseti kongres SKJ (1974) kratki dokumentarni film
Proslava 30 godina AVNOJ-a (1974) kratki dokumentarni film
Predsednik Tito u industriji kablova Moša Pijade, Svetozarevo (1974) kratki dokumentarni reportažni film
Moamer el Gadafi u Jugoslaviji (1973) kratki dokumentarni reportažni film
Delegacija privremene revolucionarne vlade Južnog Vijetnama u Jugoslaviji (1973) kratki dokumentarni reportažni film
Četvrta konferencija nesvrstanih (1973) kratki dokumentarni reportažni film
Slavlje pod Markovim kulama - Tutinski kombinat Prilep (1973) kratki dokumentarni reportažni film
Holandska kraljica u Jugoslaviji (1972) kratki dokumentarni reportažni film
Tito (1972) kratki dokumentarni film
Volimo te (1972) kratki dokumentarni film
Elizabeta II. u Jugoslaviji (1972) kratki dokumentarni reportažni film
Dalji razvoj federacije ili Putevi usavršavanja jugoslovenskog društveno-političkog sistema (1971) kratki dokumentarni film
Tito na Kosovu (1971) kratki dokumentarni reportažni film
Moja luda glava (1971) celovečerni igrani film
Deveti kongres Saveza komunista Jugoslavije (1970) kratki dokumentarni film
Treća konferencija nesvrstanih zemalja u Lusaki (1970) kratki dokumentarni reportažni film
U misiji mira (1968) kratki dokumentarni reportažni film
Tito u Trepči (1967) kratki dokumentarni reportažni film
Tito na Kosmetu (1967) kratki dokumentarni reportažni film
Susreti (1966) kratki dokumentarni reportažni film
Dan mira - dogodilo se u Skoplju (1965) kratki igrani film
Tito u zemljama Latinske Amerike (1963) kratki dokumentarni film
Hruščov u Jugoslaviji (1963) kratki dokumentarni reportažni film
Ja ga zovem sloboda (1963) kratki dokumentarni film
Pesma o mojoj zemlji (1962) kratki dokumentarni film
Praznik mladosti 1962 (1962) kratki dokumentarni reportažni film
Putevima privredne izgradnje (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Mladost zemlje (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Gosti iz Afrike u Jugoslaviji (1961) kratki dokumentarni reportažni film
U borbi za mir (1961) kratki dokumentarni reportažni film
Tito u Africi (1961) kratki dokumentarni reportažni film
Istorijska konferencija u Beogradu (1961) kratki dokumentarni reportažni film
Beogradska konferencija (1961) kratki dokumentarni reportažni film
Uz dvadesetogodišnjicu JLA (1961) kratki dokumentarni film
Praznik rada 1960 godine (1960) kratki dokumentarni reportažni film
Na Sutjesci (1959) kratki dokumentarni film
U misiji mira i prijateljstva (1959) celovečerni dokumentarni reportažni film
VII. kongres Saveza komunista Jugoslavije (1958) kratki dokumentarni reportažni film
U borbi za mir (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Za veće prinose (1957) kratki dokumentarni propagandni film
Delegacija Svekineskog kongresa narodnih predstavnika NR Kine i grada Pekinga u Jugoslaviji (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Poseta prijateljima (Tito u Sovjetskom savjezu) (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Put prijateljstva - Egipat (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Put prijateljstva (Etiopija) (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Tito u Parizu (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Sovjetska parlamentarna delegacija u Jugoslaviji (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Prijatelj je došao (1955) kratki dokumentarni reportažni film
U susret Titu (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Dobro nam došao U Nu (1955) kratki dokumentarni reportažni film