Sfinga - Ljubljana

Filmografija

Izvršni producent
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Produkcijska hiša
Pirandello (2008) kratki igrani film
Živimo zdravo - Mami, hodila pa ne bom (1995) kratki risani film
Portret: Jože Ciuha (1995) kratki dokumentarni TV film
Betonski človek (1995) kratki igrani film
Strah pred pristajanjem (1995) kratki igrani film
Živimo zdravo - V takem dimu bi še zavesa poginila (1994) kratki risani film
Oči Bosne... (1993) kratki dokumentarni TV film
Živimo zdravo - Kjer se kadi, je tudi dim (1993) kratki risani film
Razgledi slovenskih vrhov (1993) dokumentarna TV nanizanka
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Basni - O množičnih ocenah in trpki neizbežnosti (1992) kratki risani film
Basni - O miški, slonu in njunih srečanjih (1992) kratki risani film
Basni - O dobrih delih in možnih ocenah (1992) kratki risani film
Basni - O deževniku in vrabčku (1992) kratki risani film
Basni - O bistvu in videzu (1992) kratki risani film
Basni - O veselju, času in spremembah (1992) kratki risani film
Basni - O toplem domu (1992) kratki risani film
Basni - O obveščanju razigrane javnosti (1992) kratki risani film
Basni - O storjenih napakah (1992) kratki risani film
Basni - O volku, kozi in solati (1992) kratki risani film
Basni - O zdravilih za množice (1991) kratki risani film
Basni - O najbolj pravih prijemih (1991) kratki risani film
Revolucija (1990) kratki risani film
Cenzurist (1990) kratki risani film
Individualist (1990) kratki risani film
Asimilacija (1990) kratki risani film
Biografija (1990) kratki risani film
TV novice (1990) kratki risani film
Sizif (1990) kratki risani film
Basni - O vzgoji jezika (1989) kratki risani film