Neoplanta film - Novi Sad

Filmografija

Produkcijska hiša
Život je lep (1985) celovečerni igrani film
Zalazak sunca (1982) celovečerni igrani film
Trofej (1979) celovečerni igrani film
Stići pre svitanja (1978) celovečerni igrani film
Parlog (1974) celovečerni igrani film
Samrtno proleće (1973) celovečerni igrani film
Trijumf (1972) kratki risani film
Don Kihot (1972) kratki risani film
Tragovi crne djevojke (1972) celovečerni igrani film
I Miss Sonia Henie (1971) kratki igrani eksperimentalni film
Nevesta (1971) kratki risani film
Iskušenje (1971) kratki risani film
Crni film (1971) kratki dokumentarni film
Zdravi ljudi za razonodu (1971) kratki dokumentarni film
Beli ljudi (1970) kratki igrani film
Gratinirani mozak Pupilije Ferkeverk (1970) kratki igrani film
Rani radovi (1969) celovečerni igrani film
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Analiza (1968) kratki risani film
Zaljubljen u tri kolača (1967) kratki predmetni film???