FRZ - Centar filmskih radnih zajednica SR Srbije - Beograd

Filmografija

Produkcijska hiša
Hajka (1977) celovečerni igrani film
Čuvar plaže u zimskom periodu (1976) celovečerni igrani film
Devojački most (1976) celovečerni igrani film
Vrhovi Zelengore (1976) celovečerni igrani film
Selekcija (1975) kratki dokumentarno-igrano-risani omnibus
Dečak i violina (1975) celovečerni igrani film
SB zatvara krug (1974) celovečerni igrani film
Crveni udar (1974) celovečerni igrani film
Derviš i smrt (1974) celovečerni igrani film
Parlog (1974) celovečerni igrani film
Protiv Kinga (1974) celovečerni igrani film
Pismo (1973) kratki igrani film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Telematerija (1973) kratki risani film
Tragovi crne djevojke (1972) celovečerni igrani film
Opklada (1971) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Onkraj (1970) celovečerni igrani film
Oxygen (1970) celovečerni igrani film
Ubistvo na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda (1969) celovečerni igrani film