Arsmedia d.o.o.

Filmografija

Distribucija
Rezina življenja (2006) kratki igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Izvršni producent
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film
Koprodukcijska hiša
Družinski film (2015) igrani
Mlada noč (2012) igrani
Prodaja
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Rezina življenja (2006) kratki igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Produkcijska hiša
Navigare Necesse Est (2017) dokumentarni
Fountain (2017) igrani
Komedija solz (2016) igrani
Do vrha in nazaj (2015) dokumentarni
Živeti kamen (2014) dokumentarni
Čefurji raus! (2013) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Glasnik slovenske brežine (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Made in Slovenia (2007) kratki igrani film
Otroci s Petrička (2007) celovečerni dokumentarni film
Edi Šelhaus: Bil sem zraven (2007) celovečerni dokumentarni film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Rezina življenja (2006) kratki igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Kocbek, pesnik v pogrezu zgodovine (2004) celovečerni dokumentarni TV film
Sirota s čudežnim glasom (2003) kratki igrani film
Dežela rodovitnega peska ali Podobe Jemna (2003) kratki dokumentarni film
Delitve (2003) kratki dokumentarni TV film
Disident (2002) kratki animirani film
Zgodba gospoda P. F. (2002) celovečerni dokumentarni film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Sokotra - otok zmajevega drevesa (2001) kratki dokumentarni TV film
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Se(c)kret (2000) kratki igrani film
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Nepopisan list (2000) celovečerni igrani film
Samota v dvoje - Večer (2000) kratki igrani film
Samota v dvoje - Jutro (1999) kratki igrani film
Abesinija (1999) kratki dokumentarni film
Temni angeli usode (1999) celovečerni igrani film
Pesem od Ludomorca (1997) kratki igrani film
Portret: Miki Muster (1997) kratki dokumentarni film