Staragara, Zavod za kulturne dejavnosti

Filmografija

Koprodukcijska hiša
Prvih 10 - Remake (2016) dokumentarni
Življenje je trobenta (2015) igrani
Ples z Marijo (2014) dokumentarni
Zoran, moj nečak idiot (2013) igrani
Sto psov (2012) igrani
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Prodaja
Na sončni strani Alp (2007) kratki igrani film
Produkcijska hiša
Versopolis (2018) kratki igrani film
Varuhi civilizacije (2018) celovečerni dokumentarni TV film
Ivan (2017) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Mali princ (2015) igrani
Stopnice (2015) igrani
Sprava (2014) igrani
Mož s krokarjem (2012) dokumentarni
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Circus Fantasticus (2010) celovečerni igrani film
Dom je, kjer si ga skoplješ (2009) kratki igrani film
To je zemlja, brat moj (2009) kratki igrani film
Tristo kosmatih (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Vem (2007) kratki igrani film
Na sončni strani Alp (2007) kratki igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film