Jožica Avbelj

Rojena v Postojni.

Filmografija

Nastopajoči
Inferno (2014) igrani
Mladost (2012) igrani
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Bordo rdeča (2007) kratki igrani film
AgapE (2007) kratki igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Fužine zakon (2002) študijski igrani film
Rojevanje Leara (1993) celovečerni dokumentarni film
Nasmehi (1987) celovečerni igrani TV film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Lily Novy - pesnica dveh svetov (1986) kratki igrani TV film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Butnskala (1985) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Olimpiada (1979) TV igra
Pogled u noć (1978) celovečerni igrani film
Krivda (1975) kratki igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Igralec (0) študijski dokumentarni film