Veronika Drolc

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Alma M. Karlin: Samotno potovanje (2009) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Uglaševanje (2005) celovečerni igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Svobodna si. Odloči se. (2000) kratki igrani film
Vrvohodec (1999) kratki igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Ubij me nežno (1979) celovečerni igrani film