Boštjan Potokar

Filmografija

Producent
V senci kletk je najhladneje (2016) dokumentarni
Srdohrd (2016) študijski igrani
Čas za večerjo (2016) animirani
Šiška (p)osebno (2015) dokumentarni
Eggsercize (2015) animirani
Scarecrow Cross (2015) študijski dokumentarni
Beard Up (2015) animirani
AHA.OK (2015) animirani
Oddaljen spomin (2015) eksperimentalni
Ringelšpil vikend (2015) igrani
Happy Birthday (2014) animirani
Zadnja želja (2010) neznan
10 minut proti celem življenju (2008) kratki igrani film
Šah mat (2008) kratki igrani film
Goslač (2007) kratki igrani film