Davor Herceg

Filmografija

Avtor glasbe
Pod gladino (2016) igrani
Všečkana (2015) igrani
Luči mesta (2015) igrani
Vsak pravi pesnik (2014) eksperimentalni
Idila (2014) igrani
Panika (2013) igrani
Zapelji me (2013) igrani
Messi se je poškodoval (2012) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Hoja po vodi (2011) dokumentarni
Beli zajec (2011) TV igrani
Veter v meni (2010) igrani
Dvorišče (2006) kratki animirani film
Glasba
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Lasje (2008) kratki igrani film
Izvajalec glasbe
Kruha in iger (2011) igrani