Marko Kočevar

Filmografija

Direktor fotografije
Kresnik: Ognjeno izročilo (2014) kratki igrani film
Zapelji me (2013) igrani
Besni prerok (2011) dokumentarni
Kruha in iger (2011) igrani
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Obisk (2010) igrani
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Kralj Matjaž (2010) neznan
Kitajci prihajajo (2009) kratki igrani film
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Miza, ki tudi laže (2006) študijski dokumentarni film
Hudičeva kolonija (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Ples besed (2006) študijski dokumentarni film
Fabiani : Plečnik (2006) celovečerni dokumentarni film
Primer: Vain (2005) študijski dokumentarni film
Angoraangora (2005) študijski igrani film
Barve (2005) študijski dokumentarni film
Snemalec
Kruha in iger (2011) igrani
Besni prerok (2011) dokumentarni
Obisk (2010) igrani
Fabiani : Plečnik (2006) celovečerni dokumentarni film