Matija Kozamernik

Filmografija

Direktor filma
Nočno življenje (2016) igrani
Inferno (2014) igrani
Gremo mi po svoje 2 (2013) igrani
Toplo za ta letni čas (2011) eksperimentalni
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Aleksandrinke (2011) dokumentarni
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Hiša na Jurčkovi (2011) neznan
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Besa (2009) celovečerni igrani film
Volilni molk (2009) kratki igrani film
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
Svet je velik in rešitev se skriva za vogalom (2008) celovečerni igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Estrellita –pesem za domov (2006) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Za vedno (2008) celovečerni igrani film