Sonja Prosenc

Rojena 1977 v Slovenj Gradcu. Leta 2002 je diplomirala na Fakulteti za družbene vede, program novinarstvo – kulturologija. Trenutno zaključuje podiplomski študij na isti fakulteti. Nič novega, nič pretiranega je njen prvi film.

Filmografija

Asistent režije
Nikoli nisva šla v Benetke (2008) celovečerni igrani film
Grafični oblikovalec
Mama (2016) igrani
Oblikovalec luči
Oča (2010) celovečerni igrani film
Producent
Drevo (2013) igrani
Režiser
Impromptu (2015) igrani
Drevo (2013) igrani
Mož s krokarjem (2012) dokumentarni
Jutro (2012) igrani
Nič novega, nič pretiranega (2005) kratki igrani film
Scenarist
Impromptu (2015) igrani
Drevo (2013) igrani
Jutro (2012) igrani
Mož s krokarjem (2012) dokumentarni