Niko Novak

Filmografija

Nastopajoči
Arheo (2011) celovečerni igrani film
Toplo za ta letni čas (2011) eksperimentalni
To je zemlja, brat moj (2009) kratki igrani film
Vem (2007) kratki igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Režiser
Dom je, kjer si ga skoplješ (2009) kratki igrani film
Scenarist
Dom je, kjer si ga skoplješ (2009) kratki igrani film
Scenograf
Vašava (2014) eksperimentalni
Dvojina (2013) igrani
Toplo za ta letni čas (2011) eksperimentalni
Obisk (2010) kratki igrani film
Dom je, kjer si ga skoplješ (2009) kratki igrani film
To je zemlja, brat moj (2009) kratki igrani film
Nikoli nisva šla v Benetke (2008) celovečerni igrani film
Na sončni strani Alp (2007) kratki igrani film
Vem (2007) kratki igrani film