Frenk Celarc

Filmografija

Direktor filma
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Rezina življenja (2006) kratki igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Koproducent
9:06 (2009) celovečerni igrani film
Otroci (2008) dokumentarni
Producent
Košarkar naj bo (2017) igrani
Mama (2016) igrani
Utrip ljubezni (2015) igrani
Adria Blues (2013) igrani
Deklica in drevo (2012) neznan
Oča (2010) celovečerni igrani film
Obisk (2010) kratki igrani film
paris.love (2007) celovečerni igrani film
Film pred oltarjem (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Tea (2006) celovečerni igrani film