Jurij Moškon

Filmografija

Animator
Bogdan Borčić (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Montažer
Družinica (2017) igrani
Nara Petrovič = človek (2016) dokumentarni
Meje (2016) dokumentarni
Nočno življenje (2016) igrani
Nika (2016) igrani
Utrip ljubezni (2015) igrani
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Dom (2015) dokumentarni
Zapelji me (2013) igrani
Pravi človek za kapitalizem (2013) dokumentarni
Projekt: rak (2013) dokumentarni
Hvala za Sunderland (2012) igrani
Jaz sem Janez Janša (2012) dokumentarni
Dolge počitnice (2012) dokumentarni
Hiša na Jurčkovi (2011) neznan
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Klanec do doma (2011) dokumentarni
Toplo za ta letni čas (2011) eksperimentalni
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Oča (2010) celovečerni igrani film
Obisk (2010) kratki igrani film
V letu hip hopa (2010) dokumentarni
Očetova želja (2010) kratki igrani film
Gremo mi po svoje (2010) neznan
Volilni molk (2009) kratki igrani film
Bogdan Grom (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Bogdan Borčić (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Robutanje koruze (2009) kratki igrani film
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Prehod (2008) celovečerni igrani film
Nikoli nisva šla v Benetke (2008) celovečerni igrani film
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
Skrbnik (2008) kratki igrani film
AgapE (2007) kratki igrani film
Transatlantik 05 (2007) celovečerni dokumentarni film
Rupa/Luknja (2006) kratki igrani film
1/2 (2006) študijski igrani film
Harmonikarji (2005) kratki dokumentarni film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Zvenenje v glavi (2002) celovečerni igrani film