Aleš Belak

Filmografija

Direktor fotografije
Slovenka (2009) celovečerni igrani film
Bogdan Grom (2009) srednjemetražni dokumentarni TV film
Distorzija (2009) celovečerni igrani TV film
Otroci (2008) dokumentarni
Vodni čut (2008) kratki igrani film
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
To je Slovenija (2007) kratki igrani film
Libero (2006) študijski dokumentarni film
Pes, ki je umrl ob pravem času (2005) diplomski igrani film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Pop (2005) študijski dokumentarni film
Reka na Poljskem (2005) študijski dokumentarni film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Kocbek, pesnik v pogrezu zgodovine (2004) celovečerni dokumentarni TV film
Peterka: leto odločitve (2003) celovečerni dokumentarni film
Mesečniki danes spijo (2002) študijski dokumentarni film
Bitka za reko (1997) kratki dokumentarni TV film
Snemalec
Ruševine (2004) celovečerni igrani film