Janez . Škof

Rojen v Medvodah.

Filmografija

Avtor glasbe
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Nastopajoči
Zahtevam most, pripada mi! (2014) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Sonja (2007) srednjemetražni igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Prezgodaj dva metra spodaj (2006) študijski igrani film
Ohcet (2006) kratki igrani film
Koncert za mobilne telefone in orkester (2005) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
V kraljestvu svizca (2004) celovečerni igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Nič proti nič (2002) kratki igrani film
Ižanska pravda (2001) TV etuda
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film