Iva Krajnc

Filmografija

Nastopajoči
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Božična večerja (2011) igrani
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Besa (2009) celovečerni igrani film
Prehod (2008) celovečerni igrani film
Nikoli nisva šla v Benetke (2008) celovečerni igrani film
Realnost (2008) celovečerni igrani film
Made in Slovenia (2007) kratki igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Sladko življenje (2001) TV etuda
Desetka (1998) TV etuda