Marjan Cimperman

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Every Breath you take (2007) kratki igrani film
Ivana Kobilica - portret slikarke (2007) celovečerni dokumentarni film
Snemalec
Ipavci (1977) TV nadaljevanka
Snemalec zvoka
Generacija Južne Afrike (2010) dokumentarni
Polka film (2010) neznan
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
Vikend paket (2007) kratki igrani film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Druga generacija (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
Harmonikarji (2005) kratki dokumentarni film
Valček za 4 (2005) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Barve (2005) študijski dokumentarni film
Reka na Poljskem (2005) študijski dokumentarni film
Solzice (2004) študijski igrani film
Pod Prešernovo glavo (2004) kratki dokumentarni TV film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Trdnjava Evropa (2001) celovečerni igrani film
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
V tranzitu (2000) študijski dokumentarni film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Maks Fabiani (1999) kratki dokumentarni film
Temni angeli usode (1999) celovečerni igrani film
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Čamčatka (1996) celovečerni igrani TV film
Srečni Srečko iz Lokve (1996) kratki dokumentarni TV film
Good rockin' tonight (1992) študijski igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Zvok
Alma M. Karlin: Samotno potovanje (2009) celovečerni igrano-dokumentarni TV film