Manca Dorrer

Filmografija

Nastopajoči
Anina provizija (2016) igrani
Prepisani (2011) igrani
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Tea (2006) celovečerni igrani film
Nič novega, nič pretiranega (2005) kratki igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Ljubljana (2002) celovečerni igrani film
Slepa pega (2002) celovečerni igrani film
Kaj bi še rad? (1999) diplomski igrani film
Rop stoletja (1998) diplomski igrani film