Primož Petko Petkovšek

Filmografija

Nastopajoči
Dvojina (2013) igrani
Hvala za Sunderland (2012) igrani
Otroci socializma - zamenite mi glavo (2012) dokumentarni
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Za vedno (2008) celovečerni igrani film
Vaja zbora (2008) celovečerni igrani TV film
To je Slovenija (2007) kratki igrani film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Srce je kos mesa (2003) kratki igrani film
Okno (2002) kratki igrani film
Daleč je smrt (2002) TV nanizanka
Porno film (2000) celovečerni igrani film
Vse je pod kontrolo (1992) kratki igrani film