Franci Zajc

Filmografija

Direktor filma
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Zrakoplov (1993) celovečerni igrani film
Coprnica Zofka (1989) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Boj na požiralniku (1982) celovečerni igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Koproducent
Mlada noč (2012) igrani
Producent
Čefurji raus! (2013) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Na koncu Tržaške (2010) neznan
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Glasnik slovenske brežine (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Made in Slovenia (2007) kratki igrani film
Edi Šelhaus: Bil sem zraven (2007) celovečerni dokumentarni film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Rezina življenja (2006) kratki igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Slovenija v Cameri Obscuri (2006) celovečerni dokumentarni film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Kocbek, pesnik v pogrezu zgodovine (2004) celovečerni dokumentarni TV film
Sirota s čudežnim glasom (2003) kratki igrani film
Zgodba gospoda P. F. (2002) celovečerni dokumentarni film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Barabe! (2001) celovečerni igrani film