France Velkavrh

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Osa (2007) kratki igrani film
Amor magister oprimus (2007) kratki dokumentarni film
Fabiani : Plečnik (2006) celovečerni dokumentarni film
Snemalec zvoka
Samo še en obrat (2010) igrani
Primer: Vain (2005) študijski dokumentarni film
Che Sara (2002) študijski dokumentarni film
Portreta z ozadjem (2000) kratki dokumentarni film
Z ljubeznijo (2000) študijski igrani film
Kaj bi še rad? (1999) diplomski igrani film
Pesem od Ludomorca (1997) kratki igrani film
Steber (1997) TV igra
Felix (1995) celovečerni igrani film
Dosjeji J. K. (1995) TV nadaljevanka
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je (1993) študijski dokumentarni film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Boj na požiralniku (1982) celovečerni igrani film
Ko je pomlad: 6. Zaspanka Andreja (1975) kratki igrani TV film
Ciklamen (1974) celovečerni igrani TV film
Strah (1974) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film