Dario Varga

Rojen v Novem Sadu (Srbija).

Filmografija

Nastopajoči
Sprava (2014) igrani
Zapelji me (2013) igrani
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Trst je naš! (2010) neznan
Pirandello (2008) kratki igrani film
Lasje (2008) kratki igrani film
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Breze, morje in neskončno (2007) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Sretan put Nedime (2005) študijski igrani film
Norma (2001) TV etuda
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Izgubljene besede (1996) študijski igrani film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film