Matjaž Turk

Rojen v Metliki.

Filmografija

Nastopajoči
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Nekaj na "g" (1986) kratki igrani TV film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
Ko zorijo jagode (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Poslednja postaja (1971) celovečerni igrani film
Rdeče klasje (1970) celovečerni igrani film
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film