Peter Ternovšek

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Narator
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Nastopajoči
Nikoli nisva šla v Benetke (2008) celovečerni igrani film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Ščuke pa ni, ščuke pa ne (1980) TV nadaljevanka
Zasilna zavora (1978) TV igra
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film