Janez Bricelj

Filmografija

Montažer
Komedija solz (2016) igrani
Dom (2015) dokumentarni
100 točk (2013) študijski igrani
Limonada (2012) igrani
Vaje v objemu (2012) igrani
Šanghaj (2012) igrani
Kje si stari? (2011) igrani
Aleksandrinke (2011) dokumentarni
Zmaj (2011) igrani
Nad mestom se dani (2011) igrani
Darilo (2010) neznan
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Trst je naš! (2010) neznan
Moški (2010) neznan
Sestrična (2008) kratki igrani film
Nebo nad blokom (2008) kratki igrani film
Srce je žalostno (2007) kratki igrani film
Edi Šelhaus: Bil sem zraven (2007) celovečerni dokumentarni film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
To je Slovenija (2007) kratki igrani film
Klepet s Piko (2007) kratki igrani film
Estrellita –pesem za domov (2006) celovečerni igrani film
Film pred oltarjem (2006) srednjemetražni dokumentarni TV film
Rezina življenja (2006) kratki igrani film
Obleka (2006) študijski igrani film
Slovenija v Cameri Obscuri (2006) celovečerni dokumentarni film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Quick View - Toplo-hladno (2005) diplomski igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Peter Kržišnik (2004) študijski igrani film
C'est la vie (2004) študijski igrani film
Uspavanka (2004) študijski igrani film
Črvi (2003) diplomski igrani film
Sezona 90/91 (2003) diplomski igrani film
Dan v mestu (2003) diplomski igrani film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Vlažnost 81% (2003) študijski igrani film
Boš pa mrzlo jedo (2002) študijski igrani film
(A) torzija (2002) kratki igrani film
Selitev (2002) študijski igrani film
Fužine zakon (2002) študijski igrani film
Šelestenje (2002) celovečerni igrani film
Odlepljeni (2002) študijski igrani film
Pavle (2001) študijski igrani film
Oblak (2001) študijski igrani film
Zlato srce (2001) študijski igrani film
Piščalka (2001) kratki dokumentarni etnografski film
Zadnja večerja (2001) celovečerni igrani film
Nekoga moraš imeti rad (2001) študijski igrani film
Cesta (2000) diplomski igrani film
Z ljubeznijo (2000) študijski igrani film
Kako se znebiš Mačota? (2000) kratki risani film
Hop, Skip & Jump (2000) kratki igrani film
Lesi se vrača (2000) kratki igrani film
Nepopisan list (2000) celovečerni igrani film
Medved Bojan - Robinzon (1999) kratki risani film
Kratka himna domovini (1999) kratki igrani film
En prišparan tolar (1999) kratki animirani film
Patriot (1998) celovečerni igrani film
Med nebom in zemljo (1997) kratki dokumentarni TV film
Carpe diem (1997) kratki igrani film
Črepinjice (1997) diplomski igrani film
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Živimo zdravo - Mami, hodila pa ne bom (1995) kratki risani film
Oči, glej! (1995) kratki igrani film
Trst na meji (1995) celovečerni dokumentarni TV film
Živimo zdravo - V takem dimu bi še zavesa poginila (1994) kratki risani film
Hribci - Trofeja (1993) kratki risani film
Hribci - Prava pot (1993) kratki risani film
Nasmeh pod pajčolanom (1993) celovečerni igrani TV film
Minute za film (1993) kratki dokumentarni film
Živimo zdravo - Kjer se kadi, je tudi dim (1993) kratki risani film
Basni - O bistvu in videzu (1992) kratki risani film
Basni - O toplem domu (1992) kratki risani film
Basni - O obveščanju razigrane javnosti (1992) kratki risani film
Basni - O storjenih napakah (1992) kratki risani film
Basni - O volku, kozi in solati (1992) kratki risani film
Basni - O veselju, času in spremembah (1992) kratki risani film
Križci in krožci (1992) kratki igrani film
Portret Jožeta Galeta (1992) kratki dokumentarni film
Basni - O množičnih ocenah in trpki neizbežnosti (1992) kratki risani film
Basni - O miški, slonu in njunih srečanjih (1992) kratki risani film
Basni - O dobrih delih in možnih ocenah (1992) kratki risani film
Basni - O deževniku in vrabčku (1992) kratki risani film
Lojze Filipič - nedokončani portret (1992) kratki dokumentarni film
Slovenija, ljubezen moja (1992) kratki dokumentarni film
Balkanski revolveraši (1991) študijski igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Copy (1987) kratki risani film
Mesto (1987) kratki igrani film
Oblast (1987) kratki risani film
Ajčka (1986) kratki igrani film
Prilagajanje (1986) kratki risani film
Pot (1986) kratki risani film
Razglednice (1984) kratki dokumentarni film
Kasač (1984) kratki dokumentarni film
Poljubi mehka me radirka (1984) kratki risani film
Kmetijskega proizvajalca Mikolaša prvi dopust (1984) kratki igrani film
Kam je odtekla voda? (1984) kratki dokumentarni film
Josipdol (1983) kratki dokumentarni film
Akne (1983) kratki dokumentarni propagandni film
Pogine naj pes... (1981) kratki igrani film
Ristanc (1981) kratki igrani film
Zadnje lastovke (1979) kratki dokumentarni etnografski film