Marjana Brecelj

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Ribolov (2016) igrani
Nisi pozabil (2016) igrani
Ljubezen na strehi sveta (2015) igrani
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Piran - Pirano (2010) celovečerni igrani film
Nebo nad blokom (2008) kratki igrani film
Embrio (2007) kratki igrani film
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Nemir (2003) celovečerni igrani film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Čisto pravi gusar (1987) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Peta zaseda (1968) celovečerni igrani film