Silvo Božič

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Inferno (2014) igrani
Kje si stari? (2011) igrani
E-pigs (2009) kratki igrano-animirani film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Predmestje (2005) celovečerni igrani film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Let mrtve ptice (1973) celovečerni igrani film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Igralec (0) študijski dokumentarni film