Robert Prebil

Filmografija

Nastopajoči
Anina provizija (2016) igrani
Razredni sovražnik (2013) igrani
Maks (2012) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Njena pravila, moja pogostitev (2010) igrani
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Distorzija (2009) celovečerni igrani TV film
Vsakdan ni vsak dan (2008) kratki igrani film
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Rezina življenja (2006) kratki igrani film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Spleti čisto blizu vas (1999) TV igra
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Fotograf (1991) študijski igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Scenarist
Fotograf (1991) študijski igrani film