Uroš Potočnik

Filmografija

Nastopajoči
Prvi dan v službi (2010) igrani
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Zvenenje v glavi (2002) celovečerni igrani film
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Čamčatka (1996) celovečerni igrani TV film
Outsider (1996) celovečerni igrani film
Syrya (1995) študijski igrani film
Maruška (1993) študijski igrani film
Režiser
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Scenarist
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Scenograf
Indus.mat (2000) kratki igrani film