Sven Pepeonik

Filmografija

Direktor fotografije
Vašava (2014) eksperimentalni
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Lahko noč, gospodična (2011) celovečerni igrani film
Moški (2010) neznan
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
AgapE (2007) kratki igrani film
Kaj boš počel, ko prideš ven od tu? (2005) kratki dokumentarni plesni film
Kajmak in marmelada (2002) celovečerni igrani film
Sladke sanje (2001) celovečerni igrani film
Dom svobode (2000) kratki igrano-plesni film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
My First Cut (1999) kratki igrani film
Temni angeli usode (1999) celovečerni igrani film
Koromandija (1997) študijski igrani film
Deklica s frnikulami (1997) kratki dokumentarni film
Stereotip (1997) celovečerni igrani film
Okus krvi (1996) kratki igrani film
Outsider (1996) celovečerni igrani film
Vrtoglavi ptič (1996) kratki igrano-plesni film
Lojze se je zbudil, kot ponavadi (1995) študijski igrani film
Lunar (1995) študijski dokumentarni film
Duh velikih jezer (1995) celovečerni dokumentarni TV film
Neme podobe slovenskega filma (1995) kratki dokumentarni film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Koza je preživela (1991) študijski igrani film
Zakaj jih nisem vse postrelil? (1990) študijski igrani film
Prostor (po)gleda (1989) študijski igrani film
Fotograf
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Snemalec
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Babica gre na jug (1991) celovečerni igrani film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film