Maruša Geymayer Oblak

Rojena v Kranju.

Filmografija

Nastopajoči
Moj sin, seksualni manijak (2006) kratki igrani film
Jasnovidka (2004) celovečerni igrani TV film
Tiigra (2001) kratki dokumentarni video
Obsojena (2000) TV igra
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film
Rabljeva freska (1995) celovečerni igrani film
Gospodična Mary (1992) celovečerni igrani TV film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Kormoran (1986) celovečerni igrani film