Vlado Novak

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Narator
Križ in kladivo (2015) dokumentarni
Nastopajoči
Slovenija, Avstralija in jutri ves svet (2017) igrani
Družinica (2017) igrani
Avtošola (2014) celovečerni igrani film
Šanghaj (2012) igrani
Stanje šoka (2011) celovečerni igrani film
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Vampir z Gorjancev (2008) celovečerni igrani TV film
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Nebo nad blokom (2008) kratki igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Mokuš (2006) celovečerni igrani film
Odgrobadogroba (2005) celovečerni igrani film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Zvenenje v glavi (2002) celovečerni igrani film
Kajmak in marmelada (2002) celovečerni igrani film
Poker (2001) celovečerni igrani film
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Triptih Agate Schwarzkobler (1996) celovečerni igrani TV film
Okus krvi (1996) kratki igrani film
Junaki petega razreda (1996) TV nadaljevanka
Striptih (1995) celovečerni igrani TV film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Predsednik (1992) celovečerni igrani TV film
Primer Feliks Langus ali Kako ujeti svobodo (1991) celovečerni igrani TV film
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Nekdo drug (1989) celovečerni igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Dopust (1987) celovečerni igrani TV film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film